• Gymnaziálny ples

          • V piatok 1.marca 2019 sa v MsKS konal už 20. ročník gymnaziálneho plesu. Ďakujeme všetkým organizátorom, ale špeciálne študentom 3.A za energiu a nadšenie, ktoré do prípravy tejto našej tradičnej akcie priniesli.

            Do galérie Gymnaziálny ples boli pridané fotografie.

          • Lyžiarsky kurz

          • Naši prváci si tento týždeň (od 25.1.2018 do 1.3.2018) vychutnávajú krásne počasie v lyžiarskom stredisku Polomka Bučnik.

            Do galérie Lyžiarsky kurz boli pridané fotografie.

          • Gymnaziálny ples

          • Srdečne Vás pozývame na náš 20. Gymnáziálny ples a zároveň prvý DSA ples,ktorý sa uskutoční 1.3.2019 v Mestskom kultúrnom stredisku v Sabinove.

            Do tanca nám bude hrať DJ Snowman,nebude chýbať tombola, program a tiež tajný hosť.

            Lístky si môžete zakúpiť v priestoroch Súkromného Gymnázia DSA v Sabinove alebo na tel.čísle 0940 283 601,cena lístka je 20€. V cene je zahrnutý prípitok, tiež jedlo, káva a malé občerstvenie.

            Neváhajte a kúpte si lístok už dnes!

            Tešíme sa na Vás!

            S pozdravom 3.A

          • Obvodné kolá jazykových olympiád

          • Streda a štvrtok sa na našej škole budú niesť v znamení cudzích jazykov. V stredu 16.1.2019 si otestujú svoje vedomosti súťažiaci z okresov Sabinov a Prešov v obvodnom kole olympiády v anglickom jazyku. V štvrtok 17.1.2019 sa bude konať obvodné kolo olympiády v nemeckom jazyku pre okresy Humenné, Prešov, Sabinov a Vranov nad Topľou.

            Obe súťaže začínajú o 8:30 hod. Prezencia súťažiacich bude prebiehať do 8:15 hod.

            Všetkým súťažiacim želáme veľa tvorivých nápadov :)

          • Vianočná akadémia 2018

          • Už tradične sme posledný školský predvianočný deň strávili spoločne v príjemnej atmosfére Vianočnej akadémie. Opäť sa potvrdilo, že naši študenti vedia pripraviť krásny, vtipný a kreatívny program. Moderátorskej úlohy sa  ujala dvojica našich maturantov Kubo a Tomáš. Zvládli to tradične – s humorom. Ak ste tam boli, určite ste sa zabávali  a ak nie, vychutnajte si zábavu aspoň cez náš fotoalbum. Všetkým  účinkujúcim aj organizátorom patrí naše poďakovanie.

            Do galérie Vianočná akadémia 2018 boli pridané fotografie.

          • Prednáška - zodpovedný prístup k alkoholu za volantom

          • Dňa 6.12.2018 sa okrem Mikulášskeho programu na našej škole konala v rámci stredoškolskej odbornej činnosti, na ktorej sa pracuje v treťom ročníku, aj prednáška na tému ,,Zodpovedný prístup k alkoholu za volantom“. Prednášajúcim bol náčelník mestskej polície mesta Sabinov- Ing. Martin Jurko, ktorý nám počas prednášky rozprával hlavne o rizikách vyplývajúcich z konzumovania alkoholu za volantom a taktiež o potravinách, ktoré môžu alkohol obsahovať. Samozrejme nás oboznámil s postupom polície po zistení pozitívnej dychovej skúšky, o našich právach, ale aj o právach mužov zákona. Mnohé veci nám pán Jurko vysvetlil skrz dlhoročné skúsenosti, ktoré mal či už ako štátny alebo mestský policajt. Tejto prednášky sme sa zúčastnili my, študenti 3.A triedy s triednou profesorkou. Keďže väčšina z našej triedy sme už aj vodiči, hodnotili sme túto prednášku ako veľký prínos. Ďakujeme!

            Do galérie Prednáška - zodpovedný prístup k alkoholu boli pridané fotografie.

          • Športové súťaže 2018/2019

          • Silový dvojboj

            Klub silového trojboja T+T Sabinov v spolupráci s Centrom voľného času – Radosť v Sabinove usporiadal v piatok 7.12.2018 už 8. ročník súťaže Silového dvojboja študentov stredných škôl, na ktorej sa zúčastnili aj naši študenti.

            Martin Hužvár - 1.miesto

            Dominik Ďuďak - 3.miesto.  Blahoželáme k úspešnej reprezentácii školy.

            Do galérie Športové súťaže 2018/2019 boli pridané fotografie.

          • Mikuláš 2018

          • Keď sa povie 6.december a prváci, všetci na našej škole vedia čo tieto pojmy spája. Rozsvietenie vianočného stromčeka a mikulášsky program je prvou zaťažkávacou skúškou pre našich nových študentov. Každoročne preverí kreativitu a súdržnosť novovytvoreného kolektívu a jeho schopnosť popasovať sa s prvou akciou, ktorá je výlučne v ich réžii. Ani tento rok tomu nebolo inak. A musíme povedať, že tohtoroční prváci sa nedali zahanbiť. Stavili na svoje herecké schopnosti a pripravili nám vtipnú paródiu na kultového Mrázika. Ako sme videli z nepodarených záberov, nemali to vždy jednoduché, ale výsledok stál za to. Asi ,,ani jedno oko nezostalo suché“ tentoraz však od smiechu. Všetkým prvákom ďakujeme za krásny úvod do vianočného obdobia.    

            Do galérie Mikuláš 2018 boli pridané fotografie.